9 Haziran 2009 Salı

Cemre Düştü ...

‘Kor halindeki ateş’ olan kelime anlamı ile cemre, ilkbahar başlamadan önce birer hafta aralıklarla havaya, suya ve toprağa düşer, ve onları ısıttığı söylenir.

Oysa, yanlış bilinen cemrenin sadece havaya, suya ve toprağa düştüğüdür. Cemre üçüncü - yani toprağa - düşüşünden takriben yirmi gün sonra vajinaya düşer. Ama insan oğlu özelliklede hurma yiyenler, cemrenin dördüncü kez vajinaya düştüğünü bilmez. Bilmedikleri içinde zamansız eylemlerle yanlış mekanlarda açlık gidermeye çabalarlar.

Tavsiye edilen üstünüze yapışan ya da yakışan "abazan" sıfatını cemre vajinaya düşmeden kabullenmemeniz. Cemre havaya düşsün önce, sabret. Sonra suya düşsün, bekle. Daha sonra toprağa düşsün cemre, acelen ne? Cemre vajinaya düştükten sonra, meydan senindir. Çünkü cemrenin vajinaya düşmesi demek, işlerin artık penisin için çok daha kolay olacağı anlamına gelir.

Neden mi? Kim ne derse desin, cemre vajinaya düşmeden önce hiç bir erkek "abazan" olduğunu düşünmemeli, zira her işin bir zamanı var, kışın soğuğunda paçoza benzeyen kadın, cemre vajinasına düştükten sonra içine alacağı penisleri seçmek için, açılırda saçılır. Bakımlı oldukları iddiası ile aslında pek pis olan kadın bile temiz ve güzel görünmeye başlar. Ve sen eğer nokta atışlarını cemre vajinaya düştükten sonra doğru hedeflere yaparsan, kimse sana artık abazan demeye cesaret edemez. Zira, kadın hazırdır kaldırdığın penisi içine almaya, düşmüştür cemre bir kere vajinasına. Baharın ilk günleri seni reddeden kadın, bilki vajinasına cemre düştükten sonra "he" diyecektir. Yanan kor halindeki ateşi söndürmesi için gerçek bir penis isteyecektir. Ana babasından habersiz buzdolabından arakladığı salatalıklar kesmez artık onu, paylaşım sitelerinden indirip, ana babası uyurken gizlice izlediği porno filmlerde yetmeyecektir öte yandan. Zira cemre çoktan düşmüştür vajinasına, kontrol edemez kendisini.

Bir kere vajinaya düştükten sonra cemre, sen hala tek tabanca geziniyorsan çayırda bayırda, boku kadına atma. Doğa hazırlamıştır artık kadını, tek tabanca oluşundan dolayı bok atacaksan eğer hedef sadece penisi doğru zamanda kaldıramayan sen olmalısın. Bu yüzden abazan kavramı dördüncü cemre düştükten sonra geçerlidir. Dördüncü cemre düştükten sonra hala avuç içlerin nasır bağlayana kadar asılıyorsan, sen tam bir kronik abazansındır. Kendine bu sıfatı dördüncü cemre düşmeden önce asla yakıştırma.

Acele etme, bekle cemre vajinaya düşsün...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

bir kere daha düşün... getto düşünürüne yorum yapmak istediğine emin misin?