8 Haziran 2009 Pazartesi

Hayvanlar Gibi Tepişmek

Dün gördüğüm kadınla hayvanlar gibi tepişmek istedim, ve hayvanlar gibi tepiştim, acımasızca.

Sabaha karşı söylediği şey hala kulağımda çınlıyor. "Ohaa, köpek gibi siktin.."

Neden böyle bu hatun milleti, duygusal yaklaşırsın kıymet bilmez, gider en piç hallerini gösterirsin senden iyisi yok. Az önce çıktı evden, tekrar görüşmek istiyormuş, görüşürüz dedim ama hayvanlar gibi tepiştikten sonra tekrar görüşülmez, bunu öğrenememiş daha. Birde sevgili olmaya kalkar şimdi bu.

Nasıl olduğunu bilirsiniz, bir kadını gördüğünüzde tepişme güdünüz canlanıyorsa, hafif ereksiyon durumu dahi yaşanır. Gidip tanışmak ve yatağa atmak kalmıştır, erkeklerin en korktuğu süreç bu yatağa atana kadar geçen süreç. Korkmayın, ama rolünüzü oynayın yeter. Gidip hayvanlar gibi seninle tepişesim var demeyeceksin evvela. Naif, etkileyici, ve zeki olduğunu söylemelisin, bırak kendisini çok zeki sansın, sabaha karşı zekasından şüphe duymaya başlar en fazla, ki o vakte kadar sen Üsküdarı çoktan geçmişsindir. Yetenekli olduğunu söyle, ressamsa mükemmel hatlar olduğunu söyle çizgilerinde, vokalse etkileyici sesine vurgu yap, detone olmadığından dem vur, perdelerin açık gerçekten, ben böyle bir ses duymadım daha önce de, güzelse hiç modellik yapmayı düşünüp düşünmediğini sor, hatta bir arkadaşının istanbulda ajansı olduğundan bahset, hep yerler, sürekli yiyorlar, hepte yiyecekler. Erkekler öküzdür algısını, yaptığın perdeleme ile bir kaç saatliğine kapatıyorsun, bütün mesele bu, korkma. Çok kolay.

Dünyanın kukularının etrafında döndüğünü hissetmeli, sanki kukunun sadece kendisinde olduğuna inanmalı, oysa senin için çevredeki binlerce kukunun sertleşmiş penisin için potansiyel bir sığınak olduğunu görememeli, bir tek o var dünyanda ve sadece onunla yatacaksın bunu hissettir ona. Varsın olsun inansın, etik olmayan birşey yok bunda, sen sevdin daha önce, haketmedikleri kadar değerde verdin, aldın mı karşılığını peki? Hayır. Genel geçer kurallar, istisnalar olsa bile doğrudur. Unutma, seveni sikerler, sikeni severler. Kadınlar böyle dostum unutma asla. Penisini kaldırdığın ne ilk kadın, ne de son kadın olacak. Kay gitsin ıslak, seni almaya hazır mabedine.

"Verdiğin taktikler işe yaradı, biz çıkıyoruz" dedi kadın. Evet, erken vermeyen kadınla çıkarlar, bunu söylemiştim bende kızcağıza, kadın kurdu olmanın ötesinde, erkek olmanın verdiği güvenle pek güzel anlamışım hemcinslerimi, kızcağız sevgili yapmış. Hoş, ben o kızıda kandırdım, zira vermeye vermeye "kaçan kovalanır" taktiği ile oğlanı kendine bağladığını sanacak ama bir gün oğlan "fazla naz aşık usandırır" diyerek siktiri çekecek kendisine. Dünyanın kurgusu böyle.

Sevmeyi, yaşamayı öğrenmelisin, aşık olabilmelisin, aşık edebilmelisin, kendini sevdirebilmelisin. Yoksa şimdiye kadar seni kimsenin sevmediği gibi seven, derinden seven bir adam bile çıksa karşına, bilmezsin kıymetini. Bilmediğin tekşey kıymette değil aslında, bir daha asla kimsenin seni böyle sevmeyeceğini bilmiyorsundur birde. Çıkan son adamdır o; en çok seven. Yaşlanıyorsun öte yandan... Bundan sonrakilerin aklında ki tek şey seni düdüklemek olacak, kaça katlayıp siksem ben bu kadını diye düşünmeye devam edecekler. Bir başka yazıda bunun nedenlerini anlatmalıyım.

Hoş, anlatsamda anlamazsın ki sen, kadınsın çünkü, zayıfsın. Alacağın kozmetik ürünleridir anlayabildiğin tek şey, bir yerlerden bulduğun, iki hafta sonra bile ilk sürdüğün gün gibi duran ojelerindir, alacağın üç beş t-şhirt, sabahlara kadar hayalini kurduğun için uyuyamadığın elbisedir bildiğin anlayabildiğin tek şek, kadınsın, bazende kaltak, anlamazsın, kişiliksizliğinde burdan gelmekte, benciliğinin temelide yüzeyselliğinden ötürü, bu gerçeği inkar etme, inkar edebilecek kadar güçlü bile değilsin. Korkaklığın ise genetik, doğanın sana verdiği zayıf korunmaya muhtaç rolünü oynayabilmek için bahşedildi bu korkaklık sana. Korktuğun şey ne olursa olsun, sen busun kadınım, ve çok üzgünüm hep böyle kalacaksın.

"Unutma, kişilikli hatun yoktur" dedi adam, ve ben ayrımına vardım.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

bir kere daha düşün... getto düşünürüne yorum yapmak istediğine emin misin?